Cím:
Servita u. 21.
Eger
3300
Telefonszám:
36/313-687
Küldjön e-mailt. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Egyéb információk:

Tájékoztatjuk a plébánia híveit, hogy a hivatalos ügyeket ideiglenesen a Szajcz Leó u.7. szám alatti irodában lehet elintézni.

       IRODAI HIVATALI IDŐ

Kedd:        09.00 - 13.00
Szerda:     09.00 - 11.00
Csütörtök: 15.30 - 17.30

Péntek:     15.30 - 17.30

Keresztelési, házassági, temetési, illetve keresztlevéllel kapcsolatos ügyek csak személyesen, hivatali időben vagy előre egyeztetett időpontban intézhetők.

Október elsejétől az alábbiaknak megfelelően lesznek a rendszeres Szentmise szándékok:

  • Minden hónap 1. vasárnapján: gyermek- és diákmise.
  • Minden hónap utolsó vasárnapján az abban a hónapban születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat ünneplőkért lesz a Szentmise.
  • Minden hónapban az utolsó pénteken közös gyászmise lesz az abban a hónapban elhunytakért. (Ezekre nem kell külön feliratkozni.)

Ezen Szentmiséknek természetesen nincs külön díjuk, az önkéntes adományokat köszönjük, s azokat a templom és plébánia fenntartására fordítjuk.
Kérjük a híveket, hogy a Szentmise szándékra iratkozzanak fel a sekrestyében vagy az irodában.

A következő egy hónapra a külön szándékra mondatott Szentmisék felvétele: hivatali időben az irodában, vagy Szentmisék után a sekrestyében, illetve telefonon lehetséges.

Mindezekben email-en, vagy más elektronikus módon nem tudunk segíteni, illetve ilyen formában ezen ügyekre és más kérdésekre nem áll módunkban válaszolni. Megértésüket köszönjük!